De verschillen tussen MLM en traditioneel bedrijf
De plus punten van MLM tegenover het traditionele ondernemen
- gratis begeleiding en trainingsmateriaal
- geen voorraden, geen personeel, geen pand, geen schulden bij de bank
- geen onderlinge concurrentiestrijd
- werken wanneer en hoeveel je wilt
- werken met wie je wilt
- werken waar je wilt, bijvoorbeeld vanuit huis werken


Voor sommigen klinkt het eng voor anderen is het een uitdaging. Je start hier je eigen bedrijf en bepaald je eigen koers. Toch wordt je geholpen door anderen die je zijn voorgegaan! In de traditionele bedrijfssfeer kom je dit niet tegen! Dat het werkt is bewezen, iedereen krijgt dezelfde kansen en de mensen die je zijn voor gegaan zullen er alles aan doen om ook jouw onderneming te doen groeien.

MLM werkt via mond tot mond reclame, de beste reclame die er is! Daarom zijn dure reclame campagnes overbodig om zo het product tegen een eerlijke prijs aan de consument aan te bieden. Maar er is meer, denk eens aan een traditionele winkel keten. Fabrikant, importeur, groothandel, inkoopcombinatie, winkel en vervolgens de consument. Maar al die bedrijven in de tussenhandel willen ook iets verdienen dus voordat het product bij de consument is hebben er verschillende mensen aan moeten verdienen.

Start je eigen bedrijf en denk eens aan de bank, de voorraden, je pand en eventueel personeel. Bij deze organisatie heb je ook mensen die voor je werken maar ze staan alleen niet op de loonlijst. Je hoeft geen grote voorraden aan te kopen, geen grote schulden bij de bank en je kunt werken vanuit huis! Hoeveel voordelen moeten we nog noemen!

Dus ja het klinkt misschien wat vreemd maar als u altijd al een eigen bedrijf wilde maar nooit de mogelijkheid hebt gehad dan is dit u kans! Twijfel niet maar informeer gewoon. Wij waren zelf eerlijk gezegd eerst sceptisch maar inmiddels hebben wij de mogelijkheden gezien en ervaren. Laat uw vragen beantwoorden en blijf en niet mee lopenů. nee zeggen kunt u altijd nog maar dan weet u in ieder geval waar u nee tegen zegt! Zorg ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat u de juiste beslissing hebt genomen!
tel.: 06 12 22 95 69 mail: zie contactformulier